Má tohle Karel Gott opravdu zapotřebí? To už je vážně moc! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Má tohle Karel Gott opravdu zapotřebí? To už je vážně moc!

Praha I Fanoušci Karla Gotta jsou v šoku. Když se před časem objevil na produktech jedné české textilní firmy vyrábějící ložní povlečení a přehozy, brali to všichni jako jistý 'únik' od běžné propagace a fanynky mohly s nadsázkou říkat, že " spí s Mistrem"! To, k čemu se ale propůjčil nyní, šokuje mnohé! Není to hodno zpěvákova jména, jeho kvalit ani pozice!

 

Karel Gott se totiž rozhodl, že bude dělat reklamu na síť automyček, které jsou většinou v obchodních centrech. Na tom by ještě nebylo nic tak divného, kdyby se sám neujal pozice myče s pistolí, ovšem v luxusním obleku a u svého luxusního automobilu.

„To si dělá ten Karel legraci, nebo ztratil veškerou soudnost? Vždyť už postoj člověka takových kvalit, jména, renomé, čtyřiceti Zlatých slavíků v myčce, jak si myje své vozidlo, je trapné. I kdyby si auta rád myl sám, tohle je zkrátka a dobře nejlacinější forma reklamy, jaké se mohl propůjčit," řekl jeden z jeho kolegů a přátel z branže.

V šoku jsou i fanouškové. To, k čemu se Karel Gott veřejně na internetu propůjčil, nechtějí věřit! „To je nějaká hloupá fotomontáž? To nemyslí ten člověk vážně? Už je tak starý a nesoudný, nebo potřebuje peníze za každou cenu? A na co bude dělat reklamu jeho paní Ivanka...?," ptají se na sociálních sítích příznivci zpěváka, který patřívával mezi špičky a jen tak s nějakou značkou a produktem se nespojoval.

Doby se mění a možná má Gott pocit, že je dobré se přiblížit "davu". Jenže i odborníci na etiketu, diplomaci a společenské mravy namítají, že tohle vážně není hodno jeho postavení. „To je jako kdyby britská královna Alžběta II. šla dělat reklamu na vysavače nebo třeba odšťavňovač...," namítají. 

 

Zdroj: Metropol / facebook společnosti

Má tohle Karel Gott skutečně zapotřebí?

Možná to Mistr myslel dobře, ale provedl zcela nevhodně

Tématické zařazení:

 » Kultura