V Divadle Hybernia se uskutečnil galakoncert Srdce pomáhá - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

V Divadle Hybernia se uskutečnil galakoncert Srdce pomáhá

foto archiv

Praha | V pražském Divadle Hybernia se v rámci galakoncertu Srdce pomáhá na jednom pódiu sešli Milan Peroutka, Bohuš Matuš, Magda Malá, Anička Slováčková, Kateřina Brožová a Hynek Tomm.

 

Právě Kateřina Brožová a Hynek Tomm spolu zazpívali duet a oba mají smutné zkušenosti s touto nemocí, protože rakovina je připravila o jednoho z rodičů. „Můj tatínek měl rakovinu prostaty. Dvacet let s touto nemocí bojoval. Odešel před rokem, po druhé recidivě v kombinaci s Alzheimerovou chorobou. Bylo to velmi těžké. Pro mě osobně je naprosto samozřejmé pomáhat těm, co to potřebují. S neziskovou organizací Srdce pomáhá spolupracuji již několik let a jsem ráda, že mohu podpořit organizaci, která pomáhá vážně nemocným dětem,“ svěřila se oblíbená herečka a zpěvačka.

Zpěvák Hynek Tomm zase na konci minulého roku přišel v důsledku zákeřné choroby o maminku. „To byl hlavní důvod, proč jsem se rozhodl uspořádat koncert na pomoc nemocným rakovinou. Oslovil jsem organizátora Jardu Pilnaje a Marii Křepelkovou, s nimiž jsme dali dohromady program Galakoncertu, ve kterém vystoupila celá řada fajn lidí. Nyní se připravuji na koncert na letní scéně na Vyšehradě, moderovat ho bude moje letitá kamarádka Uršula Kluková. Těším se i na Vánoční koncert 26.12 2018 v mém rodném Chebu, ten věnuji vzpomínce na moji maminku,“ řekl Hynek Tomm. Text: Šárka Jansová, foto: archiv Divadla Hybernia

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření