Ústečtí fotbalisté: Chceme fotbalem bavit diváky - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Ústečtí fotbalisté: Chceme fotbalem bavit diváky

foto top

Ústí nad Labem | Fotbalem, který bude bavit diváky, se chtějí v následující sezoně Fortuna: Národní ligy prezentovat druholigoví fotbalisté FK Ústí nad Labem. Hlavním cílem je pak podle slov Libora Zajíčka, předsedy představenstva klubu, finanční stabilizace klubu.

 

„Chceme hrát takový fotbal, za který se nebudeme muset stydět. S tím souvisí i snaha přilákat do ochozů více diváků. Plníme také slib, že zabudujeme do kádru více vlastních odchovanců,“ řekl Libor Zajíček. Ten zároveň potvrdil, že běží jednání s německým investorem, který by v případě dohody mohl do klubu investovat v řádech let několik desítek milionů korun.

Trenér Aleš Křeček doplnil, že obměna kádru oproti minulé sezoně se týká 50% hráčů. „Odešla řada zkušených hráčů, přišli mladí, talentovaní borci, kteří jsou hladoví po úspěchu. Jsem ale přesvědčený, že loňská sezona, kdy nám akutně hrozil sestup z druhé ligy, se opakovat nebude,“ řekl trenér „A“ týmu.

Kapitánem Army v nové sezóně bude Jan Peterka. “Na začátku soutěže můžeme v některých fázích zápasu nahradit zkušenost bojovností. Týmu ale věřím, příprava se povedla,“ doplnil kapitán týmu.

Primátorka města Věra Nechybová, zastupující vlastníka klubu, ocenila rostoucí počet vlastních talentů v mužstvu s tím, že se těší na páteční premiéru proti Sokolovu.

Patnáctimilionový rozpočet Army patří zástupců klubu k těm nejnižším ve Fortuna: Národní lize. (top)

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Sport  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření