Na Masarykův okruh se po pěti letech vrátí superbiky - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Na Masarykův okruh se po pěti letech vrátí superbiky

Foto archiv

Brno| Mistrovství světa superbiků míří zpět do České republiky. Po MotoGP druhá nejprestižnější motocyklová závodní série se na Masarykově okruhu představí 8. - 10. června 2018.

 

„Z návratu Mistrovství světa superbiků do našeho závodního programu máme radost. Od zveřejnění provizorního kalendáře promotérem nám od fanoušků přišla řada pozitivních ohlasů. Je to pochopitelné, společně s MotoGP jde o dva bezkonkurenčně nejatraktivnější světové motocyklové šampionáty,“ komentuje comeback WSBK výkonná ředitelka Automotodromu Brno Ivana Ulmanová. 

Piloti silných motocyklů se základem v sériové výrobě vyrazili na dráhu Masarykova okruhu poprvé v roce 1993, přičemž pravidelně se šampionát v kalendáři akcí objevoval od roku 2005. V roce 2012 se závod jel zatím naposledy, příští sezónu ho po pětileté přestávce čeká obnovená premiéra.

V týdnu od 4. prosince odstartuje předprodej vstupenek za zvýhodněných podmínek. Nejlevnější vstupenka kategorie Silver vyjde na 990 korun. „Největší zájem očekáváme o vstupenku kategorie Gold, se kterou se fanoušci dostanou na sedadlové tribuny T3/T5 a na všechny přírodní tribuny. Navíc se díky ní mohou neomezeně podívat do paddocku během celého závodního programu,“ dodává obchodní ředitel Automotodromu Brno Michal Klouda. Vstupenku Gold bude v předprodeji možné pořídit za 1 390 korun.

V prodeji jsou i speciální typy vstupenek, které návštěvníci znají z návštěv Grand Prix České republiky – motocyklový kemp na tribuně A nebo VIP vstupenka.

Novinkou je balíček, který obsahuje vstupenku Gold jak na závod WSBK, tak na MotoGP. Do předprodeje půjde v limitovaném počtu kusů. Zdroj: Automotodrom Brno

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Sport