Ústecké ANO zvolilo svoji novou předsedkyni - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Ústecké ANO zvolilo svoji novou předsedkyni

Foto archiv

Ústí nad Labem | Poslankyně Parlamentu ČR Eva Fialová je v čele vedení oblastní organizace Hnutí ANO v Ústí nad Labem. Rozhodl o tom 28. března oblastní sněm Hnutí ANO, který ji zvolil do funkce předsedkyně oblastní organizace.

 

„Ačkoliv jsem rodačka z Rudolfova u Českých Budějovic, Ústí nad Labem se pro mě po studiích stalo skutečným domovem a místem, kde chci žít a pomáhat měnit město k lepšímu. Proto mi situace ve městě není lhostejná a povedu tým lidí, kteří jsou pro hnutí noví hybatelé. Naším společným cílem je, aby se namísto krátkodobých opatření prosazovala ve spolupráci s vládou, sněmovnou a příslušnými orgány dlouhodobá koncepce rozvoje našeho kraje, která prospěje i městu Ústí nad Labem, a to v oblastech revitalizace krajiny, vzdělávání, infrastruktury a pracovních příležitostí. Jako poslankyně Parlamentu ČR jsem voličům slíbila, že Ústecký kraj by neměl být brán pouze jako levný zdroj surovin, ale také jako atraktivní místo pro život. Osobně tuto zodpovědnost vnímám i směrem k městu, a proto chci být součástí místního týmu,“ popsala své působení pro města Eva Fialová.

„Právě Eva Fialová, jediná poslankyně za město Ústí nad Labem, je jistotou našich voličů v Ústí nad Labem, kde podpora hnutí přesáhla hranici 37 %. Jsme přesvědčeni, že právě ona bude i zárukou, že se nové ústecké ANO rozhodlo jít správným směrem se správnými lidmi,“ řekl Jan Richter, předseda krajské organizace a doplnil: „S novým týmem se budeme držet volebního programu hnutí s přihlédnutím na specifika našeho kraje a budeme se snažit vést své kandidáty takovým směrem, abychom byli zajímaví a přijatelní lidé do komunálních voleb pro voliče i pro své budoucí partnery.“ Zdroj: ANO

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Politika