UFO: Volebním lídrem do komunálních voleb je Věra Nechybová - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

UFO: Volebním lídrem do komunálních voleb je Věra Nechybová

Foto top

Ústí nad Labem | Jedničkou na kandidátce a lídrem hnutí Ústecké fórum občanů (UFO) pro podzimní komunální volby v příštím roce v Ústí nad Labem je současná primátorka města Věra Nechybová. Ta v komunálních volbách v roce 2014 kandidovala jako nestraník za hnutí ANO 2011, v dubnu 2017 se stala členkou zastupitelů UFO, kde je již i členkou.

 

„Na hnutí oceňuji transparentnost, pevnost v postojích a dodržování slibů a dohod. Věřím, že díky voličům budeme pokračovat v práci na obnově města a zlepšení životních podmínek pro jeho obyvatele,“ uvedla Věra Nechybová. Pokud je podle jejích slov možnost něco změnit, je třeba toho využít. „Jak říkají sportovci, pokud chcete dávat góly, musíte být na hřišti. Kandidaturu jsem přijala, protože vidím, že ta práce ve vedení města má smysl.“

Místopředseda UFO Martin Prachař doplnil, že cílem hnutí je vítězství v komunálních volbách v roce 2018. „Do voleb chceme jít samostatně, i když do budoucna nelze vyloučit nic. Mezi naše priority patří zbavovat postupně město dluhů, již nyní se v této souvislosti situace postupně stabilizuje. Klíčové jsou investice do infrastruktury, škol, podpora seniorů či sportu,“ uvedl Martin Prachař.

Dosavadní lídr UFO Jiří Madar doplnil, že po více než dvouleté spolupráci ve vedení města hnutí nabídlo post lídra Věře Nechybové, která bude jeho tváří. „Je zárukou, že město bude fungovat jak doposud, tedy výborně. Osobně hnutí rád pomůžu účastí na kandidátce,“ řekl Jiří Madar.

Hnutí UFO plánuje na komunální volby 2018 vyčlenit kolem 1 milionu korun. (top)

 

 

Tématické zařazení:

 » Politika  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření