ODS chystá snížení daní - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

ODS chystá snížení daní

zdroj: ODS

Ústí nad Labem | Snížení daňového zatížení pro všechny patří mezi priority v předvolební kampani ODS. Na dnešní tiskové konferenci to uvedl lídr strany za Ústecký kraj Karel Krejza s tím, že cílem strany v regionu je...

 

zisk 14 procent hlasů.
„Máme jednoduchý recept na zvýšení mezd o 7 procent. Zaměstnanec by tedy neodváděl státu daň z vyšší superhrubé mzdy, ale jen z hrubé mzdy,“ vysvětlil Karel Krejza. Strana na své kandidátce spoléhá na osobnosti se zkušenostmi z komunální politiky. „Starosti běžných lidí tedy známe velmi dobře, ať už jde o byrokracii, která jim ztěžuje život, nebo výši sociálních dávek, která část populace vůbec nemotivuje pracovat,“ řekl Karel Krejza s tím, že je potěšen, jak řada politických stran čerpá témata z programu ODS.
Dvojka na ústecké kandidátce ODS Drahomíra Miklošová připomněla také zvýšení minimální mzdy, která rovněž zvýší nechuť k práci u některých občanů a ještě zhorší situaci těch nejchudších. „Nesrovnatelné jsou rovněž pobídky zahraničním a českým investorům, kteří jsou tak znevýhodněni. Státní pobídky bohužel necílí na naše podnikatele, což se musí změnit. Rovněž systém sociálních dávek, který souvisí se sestěhováváním nepřizpůsobivých z celé republiky do našeho kraje, je alarmující,“ doplnila Drahomíra Miklošová.
Strana svůj program, obsahující rovněž témata jako je nekontrolovatelná migrace běženců do Evropy, školství či dopravní obslužnost, lidem představí například na Zahradě Čech, na řadě vinobraní, charitativním golfovém turnaji pořádaném pro pomoc dětem s cukrovkou či na dětských dnech.

Zdroj: ODS

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

 » Finance  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření