Hejtmanka úřadovala ve Slaném - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Hejtmanka úřadovala ve Slaném

zdroj: Helena Frintová

Středočeský kraj | Stejně jako při předchozích dvou Hejtmančiných úředních dnech v Kolíně a Rakovníku skončil úspěšně i její úřední den ve Slaném. Od 11 do 16 hodin se v tamím Hotelu Hejtmanský dvůr v...

 

salonku Dividýlko věnovala občanům, kteří s ní přišli řešit problémy, ale řada z nich i sdílet zkušenosti a radosti.
Návštěvníci hejtmančiny „mobilní kanceláře“ se zajímali především o otázky související s rekonstrukcí zdejších silnic první a druhé třídy a také infrastruktury, včetně budování a rozšiřování kanalizací. Objevili se i tací, kteří si s hejtmankou Jaroslavou Pokornou Jermanovou (ANO 2011) přišli jen tak popovídat a podpořit ji. To vše v příjemné atmosféře a dobré náladě všech účastníků dnešního setkání. „V Kolíně a Rakovníku, kde jsem již úřadovala, za mnou přišly desítky lidí. Ve Slaném byla situace obdobná. Potěšilo mě, že dorazili i starostové, například přímo odsud ze Slaného či paní starostka z Odolene Vody. Jejich zájem mne přesvědčil, že moje úřední dny ve středočeských městech mají smysl,“ zhodnotila den hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová a dodala: „Zpětná vazba od občanů je pro mne i naši práci na úřadě velmi cennou a těší mě, když mohu občanům s jejich starostmi či problémy účinně pomoci. Ve svých výjezdech do regionu budu pokračovat“.
Další Hejtmančin úřední den se bude konat ve středu 9. Srpna v regionálním muzeu v Mělníku.  „Těším se na setkání s dalšími občany našeho kraje. Přijďte se určitě se mnou podělit o své starosti, ale i radosti. Jste vítáni předem,“ zve širokou veřejnost na svůj příští úřední den hejtmanka.

Zdroj: Helena Frintová

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

 » Kraje  » Středočeský  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření