ODS: Hledáme sedm divů Česka - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

ODS: Hledáme sedm divů Česka

zdroj: ODS

Praha | Občanští demokraté spustili odlehčenou formu letní kampaně v podobě projektu Hledáme sedm divů Česka. Hledání nejkrásnějších a nejzajímavějších míst České republiky odstartovalo na Facebooku a zapojit...

 

se do něj mohou úplně všichni. 
V této fázi mohou lidé na facebookových stránkách lídrů kandidátek navrhovat nejhezčí a nejzajímavější místa daného regionu. Následně proběhne hlasování a místa s největší podporou postoupí do celostátního finále, ze kterého vzejde 7 divů Česka. Vyvrcholení soutěže je plánováno na první týden v srpnu.
„Chceme v čase prázdnin a dovolených ulevit lidem od politiky. Zahajujeme proto kampaň ‚Hledáme 7 divů Česka‘, která má upozornit na krásná místa v naší zemi – na ta známá, ale i na ta zrakům široké veřejnosti utajená. Cílem je, aby lidé posílali tipy ze svého kraje a podělili se o jeho krásy i s obyvateli dalších regionů České republiky. Ze všech tipů pak vybereme sedm nejoblíbenějších. Nejde ale jen o soutěž - lidé třeba objeví i něco nového a získají zajímavé inspirace na letní výlety," uvedl předseda Centrálního volebního štábu ODS Zbyněk Stanjura.

Zdroj: ODS

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika