Milan Chovanec a Jaroslav Faltýnek v Duelu Jaromíra Soukupa - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Milan Chovanec a Jaroslav Faltýnek v Duelu Jaromíra Soukupa

zdroj: Marie Opálková

Praha | Skupina Barrandov přináší svým divákům další díl politickodiskusního pořadu Duel Jaromíra Soukupa, Premiérový díl plný aktuálních informací, týkajících se například korupce v české politice či šancí...

 

jednotlivých politických stran v letošních parlamentních volbách, startuje již dnes večer na televizi Barrandov.
Ve čtvrtek 8. června ve 20.55 odvysílá televize Barrandov další díl pořadu Duel Jaromíra Soukupa, který ve sledovanosti předstihl většinu diskusních pořadů České televize. Pod palbou otázek z oblasti státní bezpečnosti, stranických preferencí v říjnových parlamentních volbách či dopadu vypovězení klimatické dohody bude první místopředseda hnutí ANO 2011 Jaroslav Faltýnek, kterého doplní ministr vnitra České republiky a statutární místopředseda ČSSD Milan Chovanec. 
 
Moderování diskuse se opět ujme generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup. „Dnešní díl Duelu bude tak trochu jiný – pro naše hosty a hlavní diskutéry jsme si připravili sadu otázek hned z několika oblastí, které v současné chvíli patří v politických kruzích k těm nejpalčivějším. Na diskusi se proto velmi těším a jsem zvědavý, jak ji přijmou i naši diváci,“ řekl Jaromír Soukup.  
 
 
Sledujte premiérový díl pořadu Duel Jaromíra Soukupa tento čtvrtek ve 20.55 na TV Barrandov.

Zdroj: Marie Opálková

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření