Ústecká ODS si zvolila kandidáty pro sněmovní volby - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Ústecká ODS si zvolila kandidáty pro sněmovní volby

zdroj: ODS

Ústí nad Labem | Na pondělním regionálním sněmu byla zvolena kompletní kandidátní listina ODS Ústeckého kraje pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. K lídrovi kandidátky Karlu Krejzovi, místostarostovi...

 

města Litoměřice, zvolenému již v únoru letošního roku, přibylo dalších 25 kandidátů a 6 náhradníků z měst a obcí regionu. Na kandidátní listině jsou, stejně jako v loňských krajských volbách, úspěšní starostové, místostarostové, komunální politici a odborníci z řady profesí. Kandidáti jsou z celého regionu, tedy od Jiříkova, přes krajské město Ústí nad Labem, po Kadaň či Štětí, zastoupena jsou jak velká města, tak menší obce.  
„Budu-li zvolena do Poslanecké sněmovny, chtěla bych se zaměřit především na pomoc při řešení sociální problematiky, která netrápí jen Ústecký kraj, a s ní související problém nevymahatelnosti práva a bezpečnosti obecně“, říká starostka obce Obrnice Drahomíra Miklošová, která byla zvolena na 2. pořadí krajské kandidátky. 
„Jsem rád, že regionální sněm zvolil kvalitní a vyváženou kandidátní listinu plnou osobností ze všech koutů našeho kraje. Věřím, že naši kandidáti v kombinaci s programem ODS mohou dosáhnout dobrého výsledku v podzimních volbách do PS PČR,“ dodal Hynek Hanza, 1. místopředseda regionálního sdružení ODS v Ústeckém kraji. 

Zdroj: ODS

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

 » Kraje  » Ústecký  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření