Alena Dernerová zůstává kandidátkou voleb do Senátu - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Alena Dernerová zůstává kandidátkou voleb do Senátu

zdroj: Magistrát města Most

Most | Magistrát města Mostu dnes písemně oznámil oběma prvním místopředsedům politického hnutí Severočeši.cz, kterými jsou JUDr. Hana Jeníčková a Ing. Jiří Zelenka, že MUDr. Alena Dernerová je...

 

kandidátkou pro volby do Senátu Parlamentu ČR.
Magistrát se v uplynulých dnech zabýval dvěma podněty, které obdržel od první místopředsedkyně hnutí Severočeši.cz Hany Jeníčkové, která úřadu doručila odvolání zmocněnce a prohlášení zmocněnce o odvolání kandidatury kandidáta pro volby do senátu, a dále podnětem prvního místopředsedy stejného politického hnutí Jiřího Zelenky, který svým podnětem podání Hany Jeníčkové zpochybnil. 
Protože nebyly nadevše pochybnosti odstraněny nejasnosti v otázce, kdo a v jakém rozsahu je v současnosti oprávněn jednat za politické hnutí Severočeši.cz a zda úkony učiněné Hanou Jeníčkovou byly činěny osobou legitimovanou k tomuto jednání, a protože v obdobné věci dosud nerozhodoval Nejvyšší správní soud ani jiný k tomu příslušný soud, nezbývá Magistrátu města Mostu než k podání Hany Jeníčkové nepřihlížet. 
MUDr. Alena Dernerová tedy je kandidátkou pro volby do Senátu Parlamentu ČR konané v pátek a v sobotu 7. a 8. října 2016. 

Zdroj: Magistrát města Most

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

 » Kraje  » Ústecký