Odtrhněte problémy od Ústí - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Odtrhněte problémy od Ústí

zdroj: Zdeněk Šmída

Ústí nad Labem | Několik stovek Ústečanů si v posledních dnech ze setkání s kandidátem do Senátu Martinem Hausenblasem odneslo kromě kávy, volebních novin a podnětů k zamyšlení také dosti netradiční...

 

předmět – potištěný toaletní papír.
„Na jeho obalu jsou v různých variantách vyvedeny symboly věcí, které mě na Ústecku štvou a které bych chtěl změnit. Mezi nimi nechybí například vysoká nezaměstnanost, všudypřítomný hazard, ale také odliv mozků nebo novodobí mafiáni. Je to konečně reklamní předmět, který nekončí bez užitku v koši nebo na ulici,“ říká k tomu Hausenblas.
Předmět nazvaný „Odtrhněte problémy od Ústí“ budí mezi lidmi značnou pozornost, pobavení, ale často také porozumění. Ukazuje se, že mnoho občanů Ústecka už má situace v jejich regionu skutečně dost a toaletní papír včetně jeho běžného využití tyto jejich dojmy velmi dobře vystihuje. „Toaletní papír oceňují i mí nevoliči a využití pro něj jistě najdou i zbývající zastánci starých pořádků v Ústí. Ostatně soudím, že s humorem jde všechno lépe a moje kampaň to takto potvrzuje,“ dodává Hausenblas.

Zdroj: redakce Metropolu

Tématické zařazení:

 » Politika  

 » Aktuality  

 » Kraje  » Ústecký