EUROVOLBY - ČSSD přitvrzuje v předvolebním boji - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

EUROVOLBY - ČSSD přitvrzuje v předvolebním boji

Ikona

20. května 2009, 11.21 | PRAHA | Sociální demokracie ve středu představila svojí odpověď na negativní kampaň ODS, útočí v ní na lídra kandidátky ODS Jana Zahradila a předsedu ODS Mirka Topolánka. Novinářům kampaň představili volební manažeři ČSSD Jaroslav Tvrdík a Karel Březina.

 

"Evropské volby jsou hokejovou terminologií druhou třetinou, první třetinou byly volby krajské a senátní a třetí třetinou budou volby parlamentní," sdělil Jaroslav Tvrdík. Podle Tvrdíka je nehorázná drzost, jak ODS na svých billboardech používá slovo řešení. Tvrdík tím narážel na plakáty ODS, kde se píše: "Řešení místo strašení".

Jaroslav Tvrdík novinářům představil plakáty ČSSD, které reagují na negativní kampaň ODS. Na těchto plakátech je Zahradil s Topolánkem a nápisy: "Lhaní není řešení", Reforma jen pro bohaté není řešení" nebo "Justiční mafie není řešení".

"ODS si spolufinancuje svoji kampaň ze státního rozpočtu," obvinil Tvrdík ODS, protože na plakátech NERVu je také slovo řešení.

Tvrdík se také pustil do lídra eurokandidátky ODS Jana Zahradila, představil novinářům jeho práci v Evropském parlamentu za uplynulých pět let. ČSSD si spočítala, že každé slovo z jedenácti projevů Jana Zahradila vyšlo české daňové poplatníky na 18 111 korun. "Zahradil také kandiduje do Evropy, kde vystoupil proti přijetí Lisabonské smlouvy," uvedl na Zahradilovu adresu Tvrdík.

Tématické zařazení:

 » Politika  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření